Valtakaihdin – Seppo Mäkipää

Valtakaihdin, apuna arjessasi

Yrityksen nimi juontuu vuosien takaa, kun perustin yrityksen säle- ym. kaihtimien myynti-, asennus- ja mittauspalvelua varten. Tarvitsetpa kaihtimia kotiisi, toimistoosi loma-asuntoosi, tai parvekkeellesi, niin olen valmis tekemään tarjouksen. Myyn ja asennan kotimaisia laadukkaita perinteisiä sekä nuppi ym. sälekaihtimia

Valikoimissa sälekaihdin, rullakaihdin, pystylamelli, screen-kaihdin, ja markiisimallistot. Lisäksi toimitusmyyntinä verhokiskot sekä hyönteisovet ja ikkunapuitteet!

 

Valtakaihdin on paljon muutakin

 

Yksityisille

Olen valmis palvelemaan arjen monissa tarpeissa. Pienet sisustusremontit, sisäkattojen maalaukset ym. kodin askareet edullisesti ja luotettavasti. Tarvitsetpa apua tunniksi, päiväksi tai viikoksi, niin ota yhteyttä rohkeasti!

Jos tarvitset lemmikillesi hoitajaa lomamatkasi ajaksi, nurmikonleikkuuta tai lumen luontia, että olisi mukavampi palata kotiin, niin homma hoituu kyllä!

Monesti sairaus tai loukkaantuminen estävät kodin välttämättömien askareiden hoitamisen, ja usein palvelut ovat kalliita. Mutta tarjoan kohtuuhintaan palveluita, ja varmaa on, että jos tarvitset apua, se ei jää hinnasta kiinni. Minulla on kiinteä tuntihinta, mutta voimme myös sopia kokonaishinnasta!

Jos tarvitset apua kaupassakäyntiin tai muuhun asiointiin, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Peräkärryn vuokraus ja muutto & kuljetusapu peräkärryllä

Suoritan myös pienet muutot, ja voin toimia apuna muutoissa ja muissa kuljetuksissa. Risu ja kaatopaikka kuormien kuljetus peräkärryllä edullisesti! 

Yrityksille ja maatiloille….

Joskus työntekijä voi sairastua, tai tulee tehtäviä jotka tarvitsevat lisätyövoimaa nopeasti. Olen silloin käytettävissäsi!

  • Muutto ja kuljetusapu peräkärryllä
  • Risu ja kaatopaikkakuormien kuljetus
  • Pihojen ja puutarhojen puhtaanapito
  • Pien ja aputyöt yksityisille ja yrityksille
  • Lemmikkien hoito lomien aikana
  • Niinsanotut mökkitalkkarityöt
  • Pienet remonttityöt – mm. Sisäkattomaalaukset, väliseinät ym.
  • Tarvitset sitten apua missä vaan, teen kaikkea mitä osaan lampunvaihdoista alkaen…..